Wonder je prva i jedina medicinska oprema koja kombinuje dve tehnike za koje je poznato da su efikasne i to su: fokusirani elektromagnetizam i selektivna neuro mišićna stimulacija.

Zahvaljujući dvostrukom delovanju koje je istovremeno locirano na stomaku, zadnjici i nogama, Wonder ima sposobnost da proizvede hiljade jakih i dubokih mišićnih kontrakcija koje mogu izazvati trenutnu i radikalnu regeneraciju mišića.

Preporuka za Wonder Wonder trajanje tretmana Wonder inteligentan software Wonder tretman delovanje

Napravljen je kako bi se uhvatio u koštac sa dva najrasprostranjenija problema: smanjena mišićna masa i povećane telesne masti. Wonder nije samo neinvazivna tehnika već je i bez zračenja, bez emitovanja toplote i jona. Samim tim Wonder predstavlja potpuno bezbednu tehniku koja trenutno daje rezultate, u vidu povećanja mišićne mase i obima mišićnih vlakana.

Wonder tretman Wonder tretman

Kako Wonder funkcioniše

Wonder deluje na mišiće, tako da oni brže rastu i brže se razvijaju. To se postiže tako što Wonder izaziva približno 52.000 mišićnih kontrakcija za 25 minuta, stežući mišiće iznad svake fiziološke norme, i pri tome utiče na gubitak masti u području mišića.

Jedinstvena fokusirana i selektivna elektromagnetna mišićna stimulacija visokog intenziteta koja može da se primeni istovremeno na šest mišićnih zona: mišići abdomena, mišići zadnjice, mišići ruku, bočni stomačni mišići, kvadriceps i zadnja loža. Nakon samo nekoliko treninga ubrzano se povećava veličina glutealnih i trbušnih mišića kao i mišića ruku i nogu.

Oprema za Wonder tretman Oprema za Wonder tretman Oprema za Wonder tretman

Brži rezultati. Veća efikasnost. Za svakoga.

Jedna sesija tretmana traje 25 minuta, bez zastoja. Samo dva tretmana nedeljno je dovoljno da dođete do savršenih rezultata.

Gubitak obima, povećanje snage i poboljšani izgled kože biće vidljivi nakon četiri do šest nedelja u zavisnosti od fizičkog stanja na početku upotrebe tretmana i načina ishrane.

Tretman za oblikovanje tela Wonder-om je pogodan za sve tipove tela. Wonder tretman ima veliki uspeh kod pojedinaca pri redukovanju viška kilograma, izgradnju mišića, poboljšanje kretanja i otklanjanje bola.

Za samo 20 minuta možete promeniti sebi život.

Detaljnije informacije o tretmanima, cenama i ostale informacije koje vam mogu dodatno pojasniti šta je Wonder tehnologija možete pronaći na sajtu:
www.wonder-serbia.rs

Wonder upotreba Wonder uredjaj Wonder upotreba sistema Podrucje delovanja wonder sistema Wonder sistem

Na sledećim slikama možete videti rezultate koje možete ostvariti Wonder tretmanom.

Rezultat Wonder tretmana Rezultat Wonder tretmana


Prodaja Wonder Prestige aparata

Nova usluga koju vam možemo ponuditi je prodaja Wonder Prestige aparata. Ukoliko vas interesuju detaljnije informacije kada je u pitanju kupovina Wonder Prestige aparata i naručivanje istog, možete nas kontaktirati putem maila: sales.serbia@wonder-world.clinic

Više detalja možete videti na sajtu www.wonder.clinic

Novi Wonder Prestige je neprikosnoveni svetski lider u oblikovanju tela:

- Prvi i jedini kombinuje elektromagnetne i neuromišićne emisije
- Utiče istovremeno na 6 do 7 mišićnih grupa
- Moguće korišćenje od strane 4 korisnika istovremeno
- Dubina je 16cms
- Rezultati su vidljivi već nakon 2 nedelje
- Jedinstveni SuperMan i SuperWoman programi

Otkrijte novi trend lepote: mršavljenje i rast mišica za manje vremena.

Wonder Prestige aparat