Novi Wonder aparat, Wonder Axon, predstavlja inovaciju, kada su u pitanju wonder tretmani.

Zašto Wonder Axon?

Wonder Axon pruža odlične rezultate, što važi za svaki wonder aparat, a to postiže koristeći fokusiranu elektromagnetnu terapiju, emisije visokog intenziteta neuromišića i induktivnu radiofrekvenciju. Wonder Axon postiže odlične rezultate i to sa manjim brojem sesija, zahvaljujući tome što selektivno i na sigurniji način podiže unutrašnju temperaturu dermisa i masnog tkiva do 45 stepeni.

Nakon sesija sa Wonder Axonom postižu se višestruki rezultati:

  • Povećanje mišićne mase
  • Smanjenje masnog tkiva
  • Povlačenje tkiva (uz pomoć termalnog efekta)
  • Trenutni gubitak telesnog oblika

Zašto radiofrekvencija u Wonder Axonu?

Wonder Axon ponuda

Radiofrekvencija ima višestruku ulogu u Wonder Axonu.

  • Regeneracija – Poboljšava kožu (teksturu, glatkoću i postiže se efekat stezanja).
  • Lipoliza – Dubinski povećava temperaturu i pomaže u eliminisanju masti.
  • Sedativ – Zagrevanjem nervnih završetaka, mišići se opuštaju, što znači da imate više snage i možete raditi više a da se pritom osećate prijatno.

Novo Wonder odelo

Novo Wonder odelo je opremljeno sa 12 neurostimulacionih senzora i 2 elektromagnetna panela kao i 2 radiofrekvencijska predajnika.

Novi softver

Nova aplikacija omogućava kontrolisanje sesija u realnom vremenu. Daljinski se kontroliše putem bežične konekcije. Poseduje automatske programe koji kombinuju različite parametre tokom sesije u zavisnosti od traženog cilja. Frekvencija, širina i intezitet pulsa postepeno se povećavaju.

Ukoliko Vas intresuje Wonder ponuda bilo da se radi oWonder Axon, Wonder Prestige ili ako je u pitanju bilo koji drugi Wonder aparat u našem asortimanu slobodno nam se obratite putem maila: wonder@fullfitems.com.