Nagrada Wonder Axon

Wonder – Najbolja tehnologija za izgradnju mišića 2023

Wonder je dobitnik prestižne nagrade iz oblasti fitnesa i ishrane, koju dodeljuje Global Health & Pharma Magazine, koji čitaocima predstavlja najnovije inovacije i pruža informacije o napretku u farmaceutskoj i zdravstvenoj industriji. Lexter Microelectronic je jedina inženjerska kompanija koja je celokupno specijalizovana za unapređenje fitnesa i uvećanje mišića, i kao takva stoji iza mnogih veoma važnih industrijskih inovacija. Detaljnije »

Wonder Axon

Nova Wonder ponuda - Wonder Axon

Wonder Axon pruža odlične rezultate, što važi za svaki wonder aparat, a to postiže koristeći fokusiranu elektromagnetnu terapiju, emisije visokog intenziteta neuromišića i induktivnu radiofrekvenciju. Wonder Axon postiže odlične rezultate i to sa manjim brojem sesija, zahvaljujući tome što selektivno i na sigurniji način podiže unutrašnju temperaturu dermisa i masnog tkiva do 45 stepeni. Detaljnije »

AQ8 EMS

Zašto je AQ8 System najbolji za EMS trening

Kombinacijom EMS treninga sa AQ8 sistemom dobijamo spoj koji konvencionalno treniranje čini suvišnim i zastarelim. U tekstu koji sledi navešćemo zašto je AQ8 System najbolji izbor kada se odlučite za EMS trening. AQ8 System je dizajniran i proizveden u Španiji i predstavlja prvi bežični uređaj koji pruža potpunu autonomiju u toku vežbanja, bez kablova i sa ogromnim dometom. Detaljnije »

AQ8 EMS oprema

EMS oprema – BIOSUIT i SOFTVER

AQ8 sistem se odlično uparuje uz Biosuit EMS odelo. Cena je veoma povoljna za slobodu koju dobijate pri treniranju i za rezultate koje postižete za jako kratko vreme. Samo 20 minuta AQ8 EMS treninga je isto kao da vežbate 90 minuta visokim intezitetom u teretani. Sa maksimalno 2 sesije nedeljno sagorevate 500 kalorija po sesiji. Za razliku od uobičajenog vežbanja, rezultati su vidljivi za 4 do 6 nedelja ukoliko se držite plana. Detaljnije »

Personalni treninzi

Personalni treninzi

Da li odabrati individualni EMS trening ili individualni fitnes trening? Na to pitanje jedino Vi možete dati odgovor. Personalni treninzi u bilo kom obliku podrazumevaju da je uz Vas personalni trener koji će Vas bodriti I motivisati da ostvarite svoje ciljeve. Delimično možete odgovoriti na prvo pitanje, postavljanjem drugog pitanja. Koliko brzo želite da ostvarite zadate ciljeve? Detaljnije »

Wonder tretman akcija

Wonder tretman - praznična akcija

Zablistajte u novogodišnjoj noći! Nudimo Vam specijalan popust za praznike, wonder tretman za 50% popusta. Wonder tretman u trajanju od 25 minuta ima istu potrošnju mišićne energije, metabolički proces i potrošnju kalorija kao nekoliko sati treninga u teretani. Samo 4 tretmana zamenjuje 6 meseci tradiciolnog fitnessa. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana. Nemojte propustiti ovu decembarsku akciju, posebno ukoliko planirate zimovanje, kada logično razmišljamo o skijanju. Detaljnije »

EMS trening

EMS trening - Šta je EMS trening?

EMS je skraćenica od Električna Mišićna Stimulacija. Ovaj tip treninga je dobar način da poboljšate svoju kondiciju, tonirate svoje telo i ojačate mišiće za mnogo manje vremena od redovnog vežbanja. Glavna prednost koju pruža EMS trening je to što značajno štedi vreme, za ovakav trening potrebno je 20 - 25 minuta vežbanja da bi postigli isti efekat koji bi imali za vreme aktivnog treniranja u trajanju od 90 minuta i više. Detaljnije »