Biosuit odelo je ergonomski dizajnirano na osnovu mnogo godina iskustva, tako da odgovara svačijim potrebama. Osim što se jednostavno koristi i održava ovo je najizdrživije EMS odelo koje je ikada napravljeno za profesionalnu upotrebu i jedino je sa pokretnim elektrodama, koje se mogu slobodno rasporediti iznad svakog mišića.

AQ8 sistem se odlično uparuje uz Biosuit EMS odelo. Cena je veoma povoljna za slobodu koju dobijate pri treniranju i za rezultate koje postižete za jako kratko vreme. Samo 20 minuta AQ8 EMS treninga je isto kao da vežbate 90 minuta visokim intezitetom u teretani. Sa maksimalno 2 sesije nedeljno sagorevate 500 kalorija po sesiji. Za razliku od uobičajenog vežbanja, rezultati su vidljivi za 4 do 6 nedelja ukoliko se držite plana.

Kada je u pitanju EMS odelo, cena je samo jedna od pogodnosti za ovaj proizvod. Uz odelo ide 18 gumenih elektroda koje možete postaviti gde god želite, potpuna sloboda pri postavljanju elektroda. Jedna od važnih karakteristika ovih odela jeste visoka izdržljivost kao EMS donji veš koji je 100% izrađen od kotona.

Održavanje odela je jednostavno, odelo nema potrebe kvasiti, ne kliza se i odgovara bilo kojoj veličini. EMS oprema koja se dobija uz EMS odelo su 2 ergonomske narukvice, LAPP sistemski kabl, neoprene 3mm CoolMax antibakterijske i bez mirisa, sigurnosne trake A5.

EMS oprema je i poseban uređaj na kome je instalirana aplikacija koja je dizajnirana isključivo za AQ8 System, dozvoljava da pratite i držite sve parametre pod kontrolom u svakom trenutku za najsigurnije i najefektivnije vežbanje. Ekran uređaja je veoma skladnih dimenzija 10.4“, osetljiv na dodir, što omogućava jednostavan pregled svih ponuđenih opcija. Unapred instalirani programi za treniranje nude mogućnost da lako odaberete pravi program. Dostupni programi za vežbanje su: Cardio, Fitness, Celulit, Relax, Meta, Core.

AQ8 System EMS trening

Još jedan koristan proizvod kada je u pitanju EMS trening je AQ2 EMS sistem za treniranje. Elektrofitnes AQ2 omogućava ekvivalent od 4 sata vežbanja u svega 20 minuta trenirajući 350 različitih mišića, vršeći kontrakciju mišića 36.000 puta. AQ2 je prilagođen potrebama svakog klijenta: mršavljenje, izgradnja mišića, podmlađivanje i rehabilitacija.