INDIVIDUALNI EMS TRENING

Postoji mnogo razloga zbog kojih treba izabrati EMS trening. Jedan od razloga je to što elektro mišićna stimulacija (EMS) dovodi do povećanja mišićne mase, isto tako ovaj tip treninga je jednako efikasan kao i trening u trajanju od 60 do 90 minuta u teretani.

EMS trening stimuliše potrošnju energija za vreme i posle treninga, ubrzava metabolizam i brže topi masne naslage. U kombinaciji sa EMS treningom možemo koristiti kardio program, trening izdržljivosti, trening snage, HIIT trening itd.

Trajanje EMS treninga je 20 minuta i sa dva treninga nedeljno već posle mesec dana možete videti rezultate.

Ukoliko želite da saznate šta je Elektro Mišićna Stimulacija – EMS možete pročitati ovde »

Individualni EMS trening

EMS u paru

EMS U PARU

EMS trening u paru je poluindividualni program vežbanja, izbor za ovakav način treniranja je veoma privlačan jer sa vama će u tom slučaju biti neko od vaših bliskih prijatelja ili voljena osoba. Kod ovakvog načina treniranja dodatno vas motiviše činjenica da morate da pratite ritam treninga i da bodrite svog para kao i da bodri on vas.

Što se tiče potrebne opreme za ovakav vid treninga potrebne su vam samo patike. Trajanje EMS treninga je 20 minuta.


Individualni fitnes trening

Individualni fitnes trening podrazumeva personalnog trenera koji će vam pomoći da pružite svoj maksimum na svakom treningu, ohrabriće vas i motivisati da kvalitetno vežbate, čak i u danima kada vam raspoloženje nije na zavidnom nivou. Personalni trener je tu da vam održi visok nivo motivacije i da vam svojim znanjem pomogne da prevaziđete sve zastoje na putu ka ostvarenju svojih ciljeva. Takođe nakon postizanja željenih rezultata, trener je tu da u dogovoru sa vam postavi nove ciljeve koje treba ostvariti.

Individualna fitnes usluga

Vodjeni trening

Vođeni trening

Koliko vam se često desilo da stanete, ili čak i da razmišljate o odustajanju ali u tom trenutku pogledate osobu pored sebe, a tu ugledate upornost, rad i trud, i onda odlučite da nastavite dalje. To je ukratko situacija koja vam se može desiti kod vođenog treninga. Vođeni ili grupni trening se sastoji od grupa u kojima se nalazi od 4 do 5 osoba.

Zašto izabrati grupni trening? Grupni trening je odličan način da trenirate bez razmišljanja i planiranja o tome koji je vaš sledeći korak. Vi samo morate da pratite instruktora, trenin je već isplaniran za vas. Imate uvod, zagrevanje, srž treninga i hlađenje, za sve to vreme instruktor je tu da vam daje savete, da vas podstakne, da daje instrukcije i vodi kroz trening.